Risteilyt Korona-aikana

Kuuluvatko risteilyillä järjestettävät yleisötilaisuudet rajoitusten piiriin?

Yleisötilaisuudella tarkoitetaan pääsääntöisesti yli 10 hengen tilaisuutta, johon osallistuja voi osallistua omasta aloitteestaan. Tällaisia tilaisuuksia ovat mm. yleisölle avoimet huvitilaisuudet, näytökset, kilpailut ja muut tähän rinnastettavat tilaisuudet.  

Aluksen kuuluessa Suomen valtion toimivallan piiriin tulee noudattaa maan lakia. Tartuntatautilain perusteella avit ovat antaneet määräyksen, jolla kielletään yli 10 henkilön kokoontumiset julkisessa tilassa Manner-Suomessa. Tartuntatautilain ja tehdyn määräyksen perusteella risteilyaluksella ei tulisi järjestää yli 10 henkilön yleisötilaisuutta.

Aluehallintovirasto 9.4.2020

Risteilyt Korona-aikana

M/S Happy Days noudattaa hallituksen ja aluehallintoviraston suosituksia ja siksi risteilyjen matkustajamäärät on rajoitettu yhdeksään (9) henkilöön. Kymmenes ”matkustaja” on tietysti aluksen kippari.

Korona-tilanteesta johtuen emme myöskään voi tarjota risteilyillä ruokaa. Asiakas voi kuitenkin tuoda alukselle omat ruoat ja juomat. Käytössänne on grilli, kaasuhella, jääkaappi, sauna (omat pyyhkeet mukaan), suihku ja WC. Käsidesiä on aluksella useammassa pisteessä.

Huhti-toukokuussa risteilyt puoleen hintaan

Tarjoamme nyt huhtikuun ja toukokuun risteilyt PUOLEEN HINTAAN! Perjantaisin ja Vappuna alennus on -25%.

Huhti-toukokuun risteilyt (pl. perjantait) 110 € / tunti (sis. alv)

Perjantait ja Vappu 165 € / tunti (sis. alv)

Peruutusehto: Voit perua varaamasi risteilyn ilman kuluja 24 tuntia ennen risteilyn ajankohtaa. Tämän jälkeen veloitamme risteilyn hinnasta 50%.

Katso varauskalenterista Sinulle sopiva päivä ja ota yhteyttä.

Esa Mykkänen
0500-429454
esa.mykkanen@phnet.fi

Jaa tuttavillesiShare on Facebook
Facebook